Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

woninginrichting

Hoofdbord in Riviera Maison stijl

Prijs: Nader overeen te komen

9.732 keer bekeken • Status: Actief

Eyecatcher pur sang , dit hoofdbord voor uw bed. Dit Beach House hoofdbord past perfect bij een Riviera Maison of elk ander lifestyle interieur.  Het hoofdbord kan exact op maat van een 1 persoons of 2 persoonsbed.
Hoofdbord voor uw bed is deelbaar en bestaat uit 2 kasten,  koppelbare tussenpanelen met planken en een bovenblad, hetgeen erg handig is voor transport en plaatsing. Plaatsing is tussen muur en bed.
Het hoofdbord ( 2persoonsbed) op foto 1 en 3 is 239cm breed x 130cm hoog x slechts 17 cm diep . Maar ook voor het hoofdbord geldt dat alles op maat kan . Indien noodzakelijk is een andere opbouw of indeling van het hoofdbord ook nog mogelijk.
Prijs hoofdbord 1 persoonsbed opbouw zoals foto 2 zonder tekst en ongeverfd slechts € 275.
Prijs hoofdbord 2 persoonsbed opbouw zoals foto 1 zonder tekst en ongeverfd slechts € 325

Let op !,   Het hoofdbord is nog ongeverfd ( zie foto 5) dus kan nog snel en gemakkelijk door uzelf in uw eigen kleur geverfd worden. Resultaat altijd goed en hij past dan ook qua kleur 100 % bij de rest van uw spullen.
U kunt het het hoofdbord afstylen met uw eigen accessoires . Of uw eigen gewenste tekst op het hoofdbord toevoegen voor extra sfeer.

PS het bankje met de kruizen voor het bed is ook exact op maat te verkrijgen zie hiervoor mijn andere advertenties

Te zien /af te halen in Rotterdam

Bij uw infomail ontvangt u duidelijke foto's ......Iets anders in zelfde stijl ???? . Klik op: "Bekijk alle advertenties" van adverteerder

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)