Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Pendel mat

Prijs: € 21,95

400 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Deze pendel mat is een musthave als het op pendelen aankomt. De logische en makkelijke manier zorgen dat pendelen voor eenieder toegankelijk is. Gebruik deze mat met een pendel naar keuze. Bekijk ons aanbod aan pendels.

 

Aan de slag met de Pendel mat

 

Naast het Lenormand– en tweelingzielen waarzegdoek is Fabio alvast geen nieuwkomer wat betreft het ontwerpen van spirituele textieldoeken. Met deze unieke en doeltreffende pendel-methode wil hij de poort openen die voor iedereen toegankelijk is, en dit bewijst hij opnieuw met een op maat ontworpen Pendel mat.

 

Deze klaarblijkelijke en logische techniek wijst je niet alleen de weg naar de meest gestelde vragen over het verleden, het heden en de toekomst, het biedt je antwoorden en inzichten die vanuit het onderbewustzijn verscholen liggen.

 

Het voordeel van het werken met deze Pendel mat is dat je geen ervaren pendelaar hoeft te zijn. immers is deze tool toegankelijk voor iedereen.

Deze Pendel mat is EXCLUSIEF verkrijgbaar bij Soulmediums. Dit design met de bijhorende handleiding en werkwijze is uniek in zijn soort.

 

Deze mat is gemaakt uit dekostof, een flexibele en makkelijk op te bergen textiel. Inclusief handleiding.

Reageer nu!

Contact-informatie

Soulmediums ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Wetteren
(Oost-Vlaanderen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)