Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Tweelingzielen waarzegdoek

Prijs: € 21,95

354 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Dit waarzegdoek is een musthave als het op tweelingzielenaankomt. Dit systeem maakt kaartleggen voor eenieder die een brede interesse heeft in het tweelingzielenproces toegankelijk.

 

Aan de slag met het Tweelingzielen waarzegdoek

 

Naast het Lenormand waarzegdoek is Fabio alvast geen nieuwkomer wat betreft het thema tweelingzielen. Met deze unieke en doeltreffende tool wil hij de poort openen die voor iedereen toegankelijk is, en dit bewijst hij wederom met het Tweelingzielen waarzegdoek.

 

Deze klaarblijkelijke en logische techniek wijst je niet alleen de weg naar de meest gestelde tweelingziel-vraagstukken, het biedt je antwoorden en inzichten hoe ‘de andere helft’ in dit proces staat.

 

Met het tweelingzielen waarzegdoek pakt Fabio (auteur en schrijver van ‘De Complete Gypsy Waarzegset‘ en het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel handboek‘) uit met een bijzondere wijze om soulmate-relaties door te lichten. Dit doet hij niet alleen vanuit zijn ervaring met dit thema maar met een techniek die je elders niet treft.

 

Het voordeel van het werken met het Tweelingzielen waarzegdoek is dat je zowel de dame als de heer in één legpatroon kan duiden. Vervolgens kan je zien wat het obstakelde verbinding en de uitkomst biedt voor beide partners.

Het Tweelingzielen waarzegdoek is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring. Fabio hanteert deze methode dagelijks wat zich uit in een drukke praktijk. Het geeft een geheel nieuwe dimensie aan het tweelingzielenproces. Een basiskennis van de Lenormand- en Gypsykaarten is gewenst.

 

Het Tweelingzielen waarzegdoek is EXCLUSIEF verkrijgbaar bij Soulmediums. Dit design met de bijhorende handleiding en werkwijze is uniek in zijn soort.

 

Dit waarzegdoek is gemaakt uit dekostof, een flexibele en makkelijk op te bergen textiel. Inclusief handleiding.

Reageer nu!

Contact-informatie

Soulmediums ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Wetteren
(Oost-Vlaanderen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)