Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

woninginrichting

DVL Stofferingen, specialist in het bekleden van trappen.

Prijs: Nader overeen te komen

2.793 keer bekeken • Status: Actief

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van tapijt, laminaat en vinyl. Dankzij ons vakmanschap bent u gegarandeerd van superieure kwaliteit en een uitgebreid dienstenpakket.
Zo kunt u naast het stofferen van trappen bij ons ook terecht voor zaken als tapijt, laminaat en vinyl of zelfs een combinatie van deze materialen!
Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk, waarbij we een vloer voor u creeren die naadloos aansluit op uw interieur.

We werken samen met u ideeen uit voor een perfect te leggen vloer. Zaken als kleurstelling en materiaal worden door ons samen met u bepaald.
Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs met uitgebreide informatie en stalen en geven u vakkundig advies over bijv. de ondervloer, kleur en kwaliteit.

Onze collectie is zeer uitgebreid en up-to-date. Wij maken uitsluitend gebruik van eersteklas materialen van diverse bekende merken zoals:
- Desso
- Edeltapijt
- Bergoss
- Parade

Daarnaast hebben wij ook nog een grote collectie voor het kleinere budget die in kwaliteit niet voor de bekende merken onderdoet.

Door onze manier van werken en lage overheadkosten zijn wij vele malen goedkoper dan reguliere winkels. U kunt dus tientallen euro's besparen! Onze prijzen zijn inclusief alle kosten, d.w.z. inclusief tapijt, lijm en legloon.
U heeft al een trap inclusief tapijt compleet vanaf 199 euro.
Als u zelf het materiaal aanlevert zoals tapijt e.d. bekleden wij uw trap al vanaf 125 euro.

Neemt u vrijblijvend (telefonisch) contact met ons op voor verdere informatie.

DVL Stofferingen (www.dvlstofferingen.nl) Reageer nu!

Contact-informatie

DVL Stofferingen ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oss
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0683242314

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)