Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

woninginrichting

Flex PVC plakvinyl Modern Oakcream-12.5mē-prijs per mē

Prijs: € 19,-

248 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort product:
  • Vloerbedekking
  • Staat:
  • Nieuw

*prijs :19 € per m²*
De plakvinyl laminaat is ideaal voor elke doe het zelver.Deze nieuwe techniek is eenvoudig te plaatsen. Kan in verschillende patronen gelegd worden. Geen stof van het zagen van laminaat in het huis. Enkel met een snijmes af te korten.
Geen kliksysteem zoals bij laminaat.Dus geen verlies en kan tot tegen de muur komen.(niet meer de ergerlijke job om aan het eind bij laminaat te moeten kloppen) Gemakkelijk rond buizen of andere hindernissen. Er kunnen geen stukjes afgaan zoals bij laminaat.
Deze is geschikt voor de badkamer dus zeker geschikt voor alle andere ruimtes en boven vloerverwarming.Als er te veel water opkomt wordt het niet opgezogen zoals bij laminaat. Indien er toch een deuk of iets mis aan is door er iets scherp te laten opvallen kan je de 'tegel' gewoon verwijderen en een nieuwe plakken. 

*Deze zijn ook geschikt voor trappen. Ideaal om een trap op te frissen zonder te moeten schuren, lakken, vernissen. Je kan de rand afwerken met kopranden om een mooier effect te bekomen. En na vele jaren kan je nog steeds een reep gemakkelijk vervangen als die versleten zou zijn*
*ook worden ze gebruikt om te de muur te kleven. Minder werk dan tegels plaatsen. Kan je gemakkelijk vervangen en verbergt oneffenheden*
Je hebt enkel een effen en stofvrije ondergrond nodig.
Als je een oude woning hebt waar de grond niet overal recht licht buigt de vinyl gewoon mee.
Kortom, ideaal voor elke ruimte in de woning en een goede investering.
Deze wordt ook gebruikt in het restaurant van Ikea Wilrijk waar dagelijks massa's volk over de vloer komt. Dat geeft de sterkte aan van dit materiaal.
Per pak zit er 2.09m² in.
mensen die het al gebruikt hebben zijn er heel tevreden over.op foto een voorbeeld van flexvinyl. Nog een paar andere structuren beschikbaar.
In de winkel 32€ eur !
Prijs 19€/m² - 17.5€/m² indien alles genomen wordt

Vaste prijs ! 
Op te halen in Koningshooikt
Kan opgestuurd worden mits verzendingskost (7.5 eur voor 30 kg)

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Koningshooikt
(Antwerpen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)